arrow_drop_up arrow_drop_down

Ervaringen

Hier vertellen een aantal van mijn patiënten hun verhaal.

Barbara


Na een tip van mijn schoonzus heb ik een afspraak bij Lennert gemaakt.

Ik bleek een whiplash en een torsie te hebben. Ws door een duik tegen de bodem van een zwembad in mijn tienerjaren. Ik ben nu 40. De klachten stapelde zich op. Aan het eind was het ontzettend moeilijk. Ik had altijd erge rugpijn, last van mijn nek, veel hoofdpijn. In de loop der jaren van alles geprobeerd. Manuele therapie, dry- needling, fysio-fitness en meer. Dat gaf dan verlichting. Maar uiteindelijk leek niets meer echt te helpen. Door de pijn sliep ik slecht. Daardoor raakte ik uitgeput en had last van duizeligheid.

Ik ben graag actief. Maar ik kon steeds minder. Ik kon ook nauwelijks meer zitten. Wat mij erg belemmerde. 

Meteen na de 1e behandeling was de rugpijn weg en kon ik met gemak weer uren zitten. Ik ben daar ontzettend dankbaar voor!!

Ik kan ALLES weer. Waar ik vroeger over na moest denken, of wat gewoon echt niet lukte...nu gaat het prima. 

Ook merkte ik dat ik geen hoofdpijn meer heb. En kan ik prikkels beter verdragen, bijvoorbeeld van zonlicht of als iemand fluit. Daar kreeg ik vaak ook hoofdpijn van. 

Het voelt bevrijdend dat mijn spieren niet meer altijd strak gespannen staan, het gevoel van trekkende staalkabels aan mijn nek is weg. Heerlijk!

Na een aantal weken maakte ik een flinke onhandige val. Toen voelde ik dat het niet goed zat. Dat klopte. Lennert heeft mij weer behandeld. Alles weer ok. Bij de nacontrole na een week of 8 moest nog een kleine correctie gedaan worden, verder was alles goed.


Ook mijn 2 dochters hadden een whiplash. Hun schouders en nek stonden naar voren. Die heeft Lennert ook rechtgezet. Waarbij hij ook laat voelen een betrokken behandelaar te zijn. Goede begeleiding, ook als het even pijnlijk kan zijn. En het gaat goed met ze. 

Er lopen zo veel mensen rond die niet weten dat ze een whiplash hebben. Ik wil graag zeggen: twijfel je...maak een afspraak...

Mijn leven is zo veranderd. Ik ben zo ontzettend dankbaar!

Ria


Ik had een klapvoet en overal geweest in een paar ziekenhuizen en ik had ook een hernia en wilde opereren, niet gedaan. 

Toen heb ik collumbehandeling gedaan ben 2 keer geweest nu kan ik weer zonder brace lopen ik vind het een prima behandeling.

Anneke

Mijn man en ik zijn door mond op mond reclame bij Lennert Schippers terecht gekomen mijn man liep al jaren rond  met allerlei klachten na jaren geleden een ongeluk met de vrachtwagen te hebben gehad en na ziekenhuis onderzoek werd er niets gevonden nu, na twee behandelingen, is hij van zijn klachten zo goed als  af. Ook bij mij werd een whiplash geconstateerd en ook ik ben na twee behandelingen zo goed als klachten vrij.
Janny

Hoofdpijn, hoofdpijn en nog eens hoofdpijn. Ik ging er mee naar bed, werd er wakker van en stond er mee op.
Na advies van een collega bij Lennert terecht gekomen. Ik had er eerlijk gezegd niet heel veel vertrouwen erin.
Toen ik de eerste keer kwam kreeg ik te horen dat mijn whiplash van jaren geleden nog steeds aanwezig was. Lennert begon met zijn behandeling, na zijn behandeling kon ik ineens mijn nek draaien wat ik eigenlijk ook niet meer kon. In plaats van mij om te draaien kan ik nu weer over mijn schouder kijken. Tot mijn verbazing had ik ook geen hoofdpijn meer. Paracetamol hoef ik niet meer in te nemen. Wanneer ik nu omhoog kijk word ik ook niet meer duizelig. Niet te geloven!
Ik raad de behandeling dan ook zeker aan.

Anouk


Vanaf mijn geboorte heb ik klem gezeten met mijn rechter arm. Ik heb daardoor een zenuw beschadigd in mijn arm. Heel lang heb ik therapie gehad om te kijken/proberen hoeveel ik uit mijn arm kon krijgen. Daarna kwamen we erachter dat mijn rug scheef stond en ze hebben die recht gezet, maar later had ik weer hetzelfde.
Door mijn moeder zijn we bij Lennert Schippers terecht gekomen en heeft mij heel goed geholpen. Na 2 behandelingen ben ik nu veel minder snel moe en heb geen last meer van mijn rug en nek.  Ik ben hem echt heel erg dankbaar voor wat hij bij mij gedaan heeft en wat hij bij anderen allemaal gedaan heeft en doet!

Theo 


Ik ben via mijn schoondochter bij Lennert terecht gekomen met al mijn kwaaltjes. Ik heb een zware nek operatie achter de rug, 2 versleten tussen wervelschijven vervangen en 2 nek hernia’s verwijderd. Aanvallen van aangezichtspijn , hoofdpijn, pijn in de nek en altijd koud gevoel in mijn lichaam. Last van duizelingen dronkenmans loopje en snel vermoeid. Dit is nu allemaal weg snap het soms nog niet.


Dit is echt een aanrader, ik heb 2 behandelingen gehad en alles gaat nu voorspoedig. Ik hoop dat in de loop van de tijd het alleen maar beter wordt na al die jaren. Dus als ik het mag aanbevelen zou ik een afspraak maken, even een email sturen met je problemen en het komt goed als hij je niet kan helpen zegt hij het ook eerlijk tegen je . 

 

Jolanda


Ik ging op aanbeveling van een vrijwilligster op mijn werk met behoorlijk veel scepsis... maar na 1 behandeling geen slapeloze nachten en hoofdpijn meer! Na 5 weken enorme lage rugpijn, stijf gevoel en een slapende linker arm.. na 6 weken de tweede behandeling gehad en nu enorme spierpijn, mijn kinderen merkten op dat het botje in mijn nek weg is... en dat klopt want ik kan maximaal met mijn hoofd naar achter, dat is zeker 10 jaar geleden! Ik ben enorm geholpen met deze therapie en ben nog aan de beterende hand... dus... baat het niet, dan  schaad het niet...

Floortje (whiplash)

Ik ben Floortje Minheere en ben 17 jaar oud.
Na een ongeluk met een kart 1,5 jaar geleden enorme pijn gehad in mijn nek en hoofd, de pijn verergerde zich met de loop van de tijd.
Uiteindelijk uitval in m'n benen en weinig kracht hebben, niks meer kunnen doen, mijn baantjes af moeten zeggen en weinig meer naar school kunnen doordat het fietsen niet meer ging.
Na bijna een intern revalidatie traject aan te gaan van 3 maanden in het revalidatie centrum Rijndam om met de pijn om te leren gaan kregen we eerst de tip om langs Lennert schippers te gaan. Ik met weinig moed er naar toe maar na 2 behandelingen helemaal genezen! Ik kan alles weer! Kan weer fietsen en heb mijn baantjes weer opgepakt, ga nu 5 keer in de week naar de sportschool en mijn leven heb ik weer terug
Enorm bedankt Lennert voor dit nieuwe leven, ik zie mijn toekomst eindelijk weer goed en gezond voor me !
Cobie


Na een val van de fiets en heel veel behandelingen bij de chiropractor te hebben gehad en eigenlijk geen vooruitgang boekte ben ik terecht gekomen bij Lennert  mijn rechter arm kon nog omhoog in een hoek van 90 graden. Na de eerste behandeling ging het al beter en werd de pijn minder nu 8 weken later, na de 2 de behandeling gaat mijn arm weer lood recht omhoog en geen erge pijn meer. Ook mijn nek heeft door de val een behoorlijke klap gehad hoofdpijn / migraine is gewoon weg!
Lennert ik wens je heel veel zegen toe in je verdere loopbaan als colllumbehandelaar

Arja

Jaren heb ik met pijn in mijn schouder gelopen en zou geopereerd moeten worden aan mijn schouder. De orthopeed zou mijn pijn "verhelpen" door 8 mm van mijn sleutelbeen af te halen. Dan zou de slijtage die in mijn schouderkop zit niet meer langs het sleutelbeen gaan en zou ik minder pijn hebben.

Tot mijn buurvrouw kwam en zei dat ik een afspraak moest maken met Lennert. Dat heb ik dezelfde dag nog gedaan en kon 's-avonds nog terecht, toen hij hoorden dat ik geopereerd moest worden. 

Binnen vijf minuten zag Lennert dat ik een whiplash had, dat zou een hoop van mijn klachten veroorzaken. Lennert heeft mij behandeld en ik liep direct een stuk rechter. Ook de bult die ik in mijn nek had was zo goed als weg, die Lennert heeft weggewerkt door de behandeling. Een paar weken heb ik last gehad van de behandeling en was ik beurs maar uiteindelijk heeft het vruchten afgeworpen. De operatie heb ik voorlopig uitgesteld! Dit heb ik te danken aan de collum behandeling en hoop dat ik de operatie definitief kan afzeggen.

Marieke
Onlangs heb ik een behandeling gehad voor rug en nekklachten. De wervels zijn weer teruggezet in de oorspronkelijke positie en sinds die tijd heb ik geen onverklaarbare nekklachten meer. Ook mijn hoofdpijn is minder en mijn rug was een stuk soepeler. Na 2 behandelingen was ik klaar.
Marjolein
Na 11 jaar met een whiplash rondgelopen te hebben, ben ik terecht gekomen bij Lennert.
In 2008 heb ik een heftig ongeluk gehad. Sindsdien had ik altijd hoofdpijn en vreselijke nekpijn. Ik liep toen bij een osteopaat, fysiotherapeut en een chiropractor. De klachten werden erger of kwamen na een paar dagen weer terug. Het straalde uit naar m'n rug en armen. Zo erg dat zelfs haren doen lastig was. Daarnaast heb ik altijd heel erg last van mijn darmen. Ik kon steeds meer niet verdragen, waardoor ik allerlei producten moest vermijden en steeds minder kon eten.


Via een nichtje van Lennert ben ik bij Lennert terecht gekomen waar ik ontzettend blij mee ben!
Hij heeft mij behandeld. Na de eerste behandeling merkte ik gelijk resultaat. De "zak aardappels" die altijd op m'n nek/rug drukte, was ineens weg! Ik stond ineens weer recht! Het voelde zo gek. Ik was bang dat het met een paar dagen weg zou zijn, maar dat was niet zo! Ook voelde ik gelijk na de behandeling m'n darmen werken. Langzaamaan ben ik weer bepaald voedsel aan het uitproberen, tot nu toe heb ik nog geen reactie gehad! Door zo'n behandeling kunnen eventuele intoleranties ook weggaan!
Na 6 weken terug voor de tweede behandeling geweest en het zag er nog keurig uit! Ik hoef nu niet meer terug te komen. Ik ben er ontzettend dankbaar voor! Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar loop je met klachten: ga naar Lennert toe! Hij verhelpt een whiplash e.d. Een fijn persoon om door geholpen te worden!
Robert
Ik mag uit ervaring spreken dat het werkelijk helpt! Daarbij is Lennert Schippers kundig en eerlijk en werkt hij doelgericht, namelijk de persoon echt helpen! Ik liep met een hernia en uitstralingspijn in mijn been naar binnen, ben na de 1e behandeling zonder uitstralingspijn weggelopen!! Nu net een 2e behandeling gehad, alleen maar verbetering en hoef in principe niet meer terug! Hartelijk dank voor het inzetten van je kennis en gave, ik hoop dat je voor velen wat kunt betekenen!!!!!

Liesbeth

Om heel eerlijk te zijn: het was niet veel meer dan de moed der wanhoop die mij bij Lennert bracht.

Als  al een aantal jaren lopen en staan veel rugpijn oplevert, je al van alles geprobeerd hebt op het gebied van therapeuten en daarmee klem loopt, durf je haast niet meer te geloven dat je er echt van af kunt komen. Maar het is gebeurd! Ik kan weer kilometers wandelen zonder die nare pijn in mijn rug, gewoon een poos staan zonder problemen en voor het eerst sinds járen mijn rug rechten!

En dat met een behandeling die voor mij totaal niet naar of pijnlijk was.

Een tweede behandeling na 6 weken was wel nodig, maar dat leverde alleen maar beter resultaat op.

Ik kan alleen maar zeggen: God dank voor Lennert en zijn collumbehandeling!

Remco

Als kind ben ik regelmatig bij fysiotherapeuten geweest. Rugklachten stammen vanaf mijn 7e jaar ongeveer.
In de pubertijd cesartherapie gevolgd. Helaas allemaal met een resultaat wat niet toereikend was.

Na een behandeling ging het een dag of 2 goed, maar daarna kwamen de klachten terug.

Naast de klachten begon ik ook krom te lopen. hangende schouders en een ronde rug.


Na veel behandelingen op mijn 28e naar de chiropractor gegaan. Na 10 behandelingen wist ik het zeker. 1 behandeling betekend dat het 1 week maximaal goed gaat, maar ik loop nog steeds krom.


Toen hoorde ik het verhaal van Joke, (zie andere recensie op deze site) ik ken haar persoonlijk en ze vertelde mij het hele verhaal. Op haar aanraden gegaan.

De behandeling zelf was ik wel wat sceptisch over... jaja, het werkt overal voor zekers, het zal vast niet zo fantastisch zijn. Ik had last van mijn rug voor Lennert mij ging behandelen. Dat heb ik Lennert niet gezegd. Na ongeveer een half uur met een trilapparaatje op mijn rug te hebben gewerkt, voelde ik de pijn verdwijnen. Ja, het werkt (voor nu). De behandeling werd netjes afgewerkt en met een uurtje stond ik weer..... jaja, RECHTop. Zeker 20 jaar heb ik krom gelopen. Nu sta ik recht. 


6 weken later wilde Lennert mij weer terug zien. Gelukkig zat alles nog goed en hoefde hij niet verder te behandelen. 


Inmiddels ben ik een half jaar verder. Hoe sceptisch ik erin ging, hoe enthousiaster ik nu ga praten. Een half jaar loop ik nu rechtop zonder rugklachten.

Woorden zegen vaak zo weinig, ik hoop met dit stukje tekst dat je het zelf ga ervaren. Proberen kan geen kwaad dacht ik.... nu weet ik het zeker! Het werkt echt!!

Jeanet

Hoe zijn wij bij Lennert gekomen? nou via fb van Lennert zijn vrouw.

Ik heb al jaren nekklachten elk jaar ging wel een keer naar een fysiotherapeut maar dat hielp vaak net een dag,

dus ik was er wel een beetje klaar mee. Dus een afspraak gemaakt en er naar toe.


Na wat vragen over waar ik last van had ging Lennert met mijn nek aan de gang en terwijl hij dit deed stelde hij vragen en ik kon die de meeste keren voor mijn zoon beantwoorden dus na afloop vroeg ik aan Lennert denk je dat je wat voor mijn zoon kan doen. Lennert vroeg om een foto en daaraan kon hij zien dat het waarschijnlijk nodig was. een week later kon ik al terecht.


Onze zoon heeft een zware en moeilijk tijd achter de rug kon nog maar nauwelijks met prikkels omgaan. Zelfs op school ging het achteruit dat hij maar halve dag naar school kon gaan om het vol te houden. Hij slikte hier voor medicijnen en in januari was er wat bij gekomen om meer rust in het hoofd te creëren.

Toen wij bij Lennert binnen kwamen zei Lennert al gelijk hier kan ik wel iets mee. Er zit een whiplash in en …..

na wat vragen stellen ging Lennert aan de slag met onze zoon.

We moesten rekening houden dat onze zoon zou gaan veranderen. Nou ik dacht zelf echt wel even zo iets van dat moet ik nog maar eens zien. En dat de medicijnen misschien wel konden minderen nou echt ik durfde er alleen maar van te dromen. 


Na een paar dagen:

Na anderhalve dag was onze zoon zijn medicijnen vergeten in te nemen op school maar ik had dit niet door omdat ik niks merkte aan hem. Hij kon eigenlijk niet buiten zijn medicijnen om. Ook was buiten spelen met andere kinderen iets wat al helemaal niet meer ging maar deze bewuste dag was die de hele dag buiten met vriendjes aan het spelen en toen hij thuis kwam ik merkte niks aan hem hij werd niet boos of iets, gaf ook niet aan druk te zijn in zijn hoofd nou echt ik kon het niet geloven. 

Wat ook opviel die week was dat hij in eens meer is gaan eten hij at ander halve pizza op in zijn eentje.


Na een paar weken:

Op school vielen de veranderingen ook echt op het ging langzaam maar het kwam wel.

Het is nu echt een ander kind kijkt open de wereld in komt meer voor zich zelf op dit deed hij totaal niet. Hij geeft zijn grenzen aan. 


Na een paar maanden:

De positieve lijn zet zich steeds voort.

Met onze zoon gaat het nu zó goed dat hij ontslagen is bij de zorgboerderij!

Niels

Hallo ik ben Niels 13 jaar en ik heb last van ADHD,  en ben ook onder behandeling van Lennert geholpen het was eigenlijk heel simpel en dee geen pijn. ik zou zeker als ik weer last heb terug komen en raad andere ook aan om een afspraak te maken. ik ben 2x geweest maar hoef niet meer terug te komen. ik moet alleen nog op mijn houding letten  en dat ik ff me rustig hou.

 

gr. niels

Piet

Na jaren pijn in mijn knieën en vijf operaties aan mijn knieën, kwam ik bij Lennert terecht. Eigenlijk omdat ik daar was voor mijn vrouw.

Maar Lennert hoorde het verhaal van altijd pijn, niet op knieën kunnen zitten en allerlei problemen door het probleem met mijn knieën en dacht mij te kunnen helpen.

Ik was behoorlijk sceptisch, maar omdat ik verbetering zag die in een half uur tijd bij mijn vrouw Cora,( met nek- en lage rugpijn) plaats vond, nam ik de beslissing om me te laten behandelen.

Na de behandeling moesten we eerst een poosje lopen voor we in de auto stapten. Ik merkte gelijk het verschil al, maar in de weken die volgden, werd het steeds beter en had ik geen pijn meer.

Helaas gleed ik een dag voor de tweede behandeling uit met de fiets door gladheid en kwam op mijn knie terecht.

Ik vertelde dit wel aan Lennert, maar pas toen de behandeling klaar was. Toen bleek dat ik eigenlijk een week had moeten wachten na de val, maar toch was er weer een enorme verbetering.

Door de val moest ik nog een behandeling ondergaan. Maar nu heb ik bijna nooit pijn meer in mijn knieën, ik ben erg blij dat ik mij door Lennert heb laten behandelen.

En ook mijn vrouw Cora heeft geen zere nek en bijna nooit lage rugpijn meer.

Ellen

"Veertig jaar geleden heb ik een auto-ongeluk gehad.

Daarna had ik veel last van hoofdpijn omdat mijn nek verkrampte. In de loop der jaren kwam ik erachter dat, als ik mijn nek bedekte, er minder last van had. De laatste jaren kon ik zelfs geen spleetje tussen shirt en sjaal verdragen en naaide dat dan regelmatig aan elkaar.

Lennert Schippers is mijn buurman en zo’n tweeënhalf jaar lang heb ik hun verhalen aangehoord wat een man in België had kunnen doen met de klachten bij zijn moeder en bij zijn gezin. Én de veranderingen met eigen ogen gezien.

Totdat hij tegen mij zei dat hij zelf die studie ging volgen. Aan het eind van de studie vroeg hij mij mee naar België om als proefkonijn te fungeren met een supervisor erbij.

Na een grondig onderzoek, bleek ik, wat ik zelf ook al had bedacht, een lichte whiplash te hebben. De atlas is toen rechtgezet met behulp van vibratie. Ik heb het niet als zeer pijnlijk ervaren. Daarna voelde ik een soort van opgelucht. Ik stond ook gelijk recht. Daarna een wandeling gemaakt met onbedekte hals. Nergens last van. Heel bijzonder.

De dagen erna kreeg ik spierpijn en verschrikkelijke dorst, maar gingen ook mijn emoties met me aan de haal. Logisch, want je zenuwbaan komt ook meer vrij te liggen. Ik had ook nog een onverwachte, fijne bijwerking. Ik bemerkte de tijd erna dat ik een betere gezichtsdoorbloeding had, wat een gezondere huid oplevert.

Na 6 weken was er de nacontrole. Ik voelde ook wel dat dat nodig was, want ik voelde inmiddels een blokkade wanneer ik mijn nek naar rechts draaide. De spieren op mijn schouders werden, weer m.b.v. vibratie, meer naar voren gelegd, wat erg pijnlijk was. ’s Avonds verschrikkelijke spierpijn, de volgende dag was het gelukkig al bijna helemaal weg.

Nu, bijna 2 maanden later, gaat het prima en kán ik zelfs niet meer krom lopen, wat ik vaak automatisch deed vanwege de stand van de spieren.

Ik raad inmiddels iedereen met hoofdpijn, nek of rugklachten aan, om zich in ieder geval eens te laten onderzoeken of de klachten misschien wel van een verkeerde wervelstand komen."

Irene

"Ik ben bij Lennert Schippers geweest voor een Collum Behandeling.

Had sinds acht jaar pijn, na gevolgen van kanker, pijn in mijn linker arm. Kon mijn arm niet meer omhoog krijgen, na veel pijn-bestrijding en pijn behandelingen. en operatie’s Ben ik bij Lennert Schippers terecht gekomen. “De Collum Behandeling” heeft hij bij mij gedaan. En ik kan vertellen dat na de eerste behandeling ik mijn arm weer omhoog kan krijgen zonder pijn. En hoe het lichaam in mekaar zit blijkt ook uit dat ik na jaren van verschillende dingen gebruikt te hebben voor stoelgang ik ook nu kan zeggen dat ik een geweldige stoelgang heb. Wat ben ik blij dat ik de stap gezet heb.

Als er twijfels zijn over de behandeling. Kijk op de site www.collumbehandeling.nl en neem de stap."

Leanne

"Onze zoon is in september geboren en was een heerlijk mannetje. Hij dronk met borstvoeding alleen heel onrustig als hij op zijn linkerzijde lag. Ook had hij altijd zijn handjes als stevige vuistjes samengeknepen. Verder weinig klachten, sliep goed, huilde zelden. Nadat ik hem op mijn arm had en hij onverwachts zich naar achteren liet vallen, maakte hij een vreemde draai met zijn nek, omdat ik hem laat pas tegen kon houden. Daarna keek hij elke keer heel kort naar links en op een ochtend kon hij zijn hoofdje niet links krijgen na een nacht slapen. Eenmaal op, trok het weer bij. Ter controle heeft Lennert gekeken en hem behandeld. Onze zoon was zo relaxed tijdens de behandeling en zijn handjes waren heerlijk ontspannen open al tijdens de behandeling. Daarna keek hij weer helemaal naar links en sinds de behandeling drinkt hij heel rustig. Ook gaat hij nu bewust dingen pakken. Zo mooi om te zien hoe die behandeling zelfs bij baby's zoveel rust geeft en effectief is!"

Ellen

"Onze dochter is 10 maanden en heeft vanaf de geboorte verschrikkelijk veel gehuild!

We hebben van alles geprobeerd; manuele therapie/ fysiotherapie/ voedingswijzigingen ETC.!

Niets maar dan ook niets heeft ons geholpen.

Toen ik van Lennert zijn vrouw over de behandeling hoorde was ik septisch en dacht dat ook dit bij ons meisje niet zou helpen...

Tot op een avond bij mij echt de stoppen doorsloegen, wij (en ons hele gezin) werden echt dol van het gehuil.

Er moest iets gebeuren..!!

Dezelfde avond heb ik een afspraak gemaakt, en kon gelukkig heel snel terecht.

Lennert zag gelijk dat het niet klopte.

Haar nek(wervel) heeft waarschijnlijk vanaf de geboorte al niet goed gezeten.

Vanaf het moment van de behandeling kregen we een volslagen ander kind.

Ze was blij en huilde niet!!!! De dag na de behandeling ging ze langs de tafel lopen en uit zichzelf zitten...

We kennen ons kind niet meer terug! Na al die maanden huilen is bij ons de rust weer in het gezin gekomen!

Maar wat het belangrijkste is ze zit fantastisch in haar vel!

....... Het klinkt echt te mooi om waar te zijn ... maar is dit geval eerlijk waar!!!"

Joke

In 1998 kreeg ik RSI, waardoor ik geen fijne motoriek aan beide handen meer had en ook verminderd gevoel."

"Daarna kreeg ik in 2002 als fietser een ongeluk met een vuilniswagen, waardoor mijn rechterarm ernstig beschadigd raakte."

"Sindsdien had ik altijd pijn, ging wekelijks naar therapie en heb talloze pijnbestrijdingsbehandelingen in het ziekenhuis ondergaan. Ik sliep op een speciaal voor mij gemaakt kussen, had een aangepaste werkplek en auto."

"Tot ik in 2016 tijdens onze vakantie Guido Loozen ontmoette. Hij bood aan mij te behandelen. De behandeling met het apparaat was wel pijnlijk, maar ik merkte meteen dat het hielp."

"Die eerste nacht sliep ik voor het eerst in 14 jaar zonder pijn! Na de vakantie ben ik nog één keer naar therapie geweest: om afscheid te nemen."

"Ik ben nu al ruim 2 jaar pijnvrij en kan mijn werk op een normale wijze doen. Ook kan ik mijn hobbies (haken, breien, naaien) weer doen!"

"Ik ben Guido Loozen heel dankbaar dat hij mij wilde behandelen en heb inmiddels al vele mensen die maar voorttobden met hun gezondheid naar hem verwezen."

"Ik ben ook heel blij dat deze methode nu in Nederland wordt toegepast, zodat nog meer mensen hierdoor kunnen opknappen."

Stefan

"Mijzelf laten behandelen bij Lennert omdat ik last van klachten mbt hand-oog coördinatie en duizelingen. Een dag of 3 na de behandeling waren de klachten verdwenen, ook de nek en rugklachten. Aanrader!"

Kristien

"Sinds de geboorte van onze tweeling zat ik verveeld met problemen aan mijn nek. Ik ben sindsdien wel 100 keer langs geweest bij een chiropractor om mijn nek te behandelen en heb zeker 10 keer van hoofdkussen veranderd. Vorig jaar in november kreeg ik op mijn werk een folder toegestuurd over de Collum Behandeling. Ik besloot om meteen een afspraak te maken. Volgens de specialiste stond mijn hoofd verkeerd en kon ik mijn hoofd onvoldoende draaien. Na twee behandelingen voelde ik al een ongelofelijk verschil. Mijn nek deed veel minder pijn en is nu ook bewegelijker dan voordien. Ik kan mij nu ook mooi recht houden, iets wat mij vroeger niet lukte. De hoofdpijn en duizeligheid waar ik vaak last van had zijn intussen ook verdwenen. Tot op vandaag ondervind ik nog elke dag verbetering sinds ik met de behandeling begon."