Over Lennert Schippers

Lees hier het verhaal

Missie

Geïnspireerd geraakt door de resultaten die deze behandeling bij mezelf heeft gebracht, heb ik besloten om zelf deze bijzondere methode in Nederland te gaan doen.  

Van patiënt tot behandelaar

Nadat mijn ouders in 2016 tijdens hun vakantie Guido Loozen ontmoetten en ik zag hoe mijn moeder van de behandeling door hem opknapte, werd mijn interesse in het werk dat Guido doet, gewekt. 

Hij heeft deze behandeling zelf ontwikkeld de laatste 10 jaar, was is in Nederland nog helemaal onbekend.


Omdat ik ook veel problemen had met mijn gezondheid en vele behandelingen en therapieën geen oplossing gaven, ben ik met een gevoel van dit-helpt-toch-ook-niet naar België gereden om mijzelf te laten behandelen.

Het resultaat was dat al mijn klachten (darm-, huid-, knieproblemen, voedsel-intolerantie en pijnlijke rug, houding e.d.) verdwenen.

Na de behandeling zei ik tegen hem "dit wil ik ook kunnen!" en  ben mij hierin gaan verdiepen. Want hoe kan het dat een probleem in de nek voor zoveel klachten kan zorgen? Ik heb velen naar Guido gestuurd om ook bij hen de resultaten te zien. 


Uiteindelijk besloot ik om de opleiding bij Guido te volgen, zodat ik in Nederland dezelfde behandeling kan aanbieden.

Mijn eigen praktijk

Sinds oktober 2018, na het afronden van de opleiding ben ik thuis begonnen aan mijn eigen praktijk. Deze behandeling verdiend het om groot te worden en daar ga ik mij volledig voor inzetten. We hebben ervoor gekozen dit te doen onder de naam Collum Behandeling.


Elke keer weer is het bijzonder om te zien hoe mensen bevrijd worden van hun pijnen en ongemakken.

Het is mijn passie om mensen gelukkig te maken en deze Collumbehandeling werkt daar zeker aan bij. 

arrow_drop_up arrow_drop_down